Την απαγωγή της ανήλικης κόρη της μέσα από το ίδιο της το σπίτι, κατήγγειλε στην αστυνομία μια μητέρα από χωριό της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου!


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡάδιοΚρήτη και του ekriti.gr, η γυναίκα από την Τσεχία που διαμένει μόνιμα στο χωριό μαζί με την 16χρονη κόρη της, πέρασε απίστευτες στιγμές τρόμου κι αγωνίας το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Πύργου, τέσσερις νεαροί άνδρες μπήκαν στο σπίτι και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν την ανήλικη κόρη της κι εξαφανίστηκαν!

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα τέσσερα άτομα -ο ένας εκ των οποίων γνωστός στην μητέρα- χτύπησαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Ο ένας από αυτούς τη σημάδεψε με την καραμπίνα που κρατούσε, ενώ οι άλλοι τρεις πήραν το 16χρονο κορίτσι και το έβαλαν σε αυτοκίνητο με το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην καταγγελία της η μητέρα, η κόρη της δεν ήθελε να τους ακολουθήσει, μ’ αποτέλεσμα όταν η μητέρα προσπάθησε να προβάλλει αντίσταση για να προστατέψει την κόρη της, εκείνοι να την σπρώξουν βίαια.

Όπως προέκυψε, ο ένας εκ των δραστών που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ., είχε πριν από 20 μέρες περίπου, «κλέψει» ξανά την 16χρονη κοπέλα την οποία επέστρεψε λίγο αργότερα. Αυτήν τη φορά, λέει η μητέρα της, ο -γνώριμος από τα παλιά- άντρας, ήρθε να την πάρει μαζί με τους φίλους του.

Η μυστηριώδης απαγωγή, έχει αναστατώσει την τοπική ΕΛ.ΑΣ., η οποία δεν κάνει λόγο για μία συνηθισμένη φυγή όπου νεαρά και ερωτευμένα ζευγάρια «κλέβονται» για να φύγουν μαζί, αλλά για μία πιο σοβα��ή υπόθεση.