​Μόνο οργή και ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν την βάναυση κακοποίηση που δέχθηκε ένα κουταβάκι μόλις δύο μηνών από αγνώστους.

Κτήνη ακρωτηρίασαν τα πόδια, την ουρά και το αυτί του κουταβιού και στη συνέχεια το παράτησαν σε ένα κάδο σκουπιδιών επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής του Λουτρακίου Κορινθίας.

Το άτυχο ζώο, το οποίο αιμορραγούσε για ώρες το βρήκε τυχαία μια ��εραστική κυρία, με πρωτοβουλία της οποίας μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο.

loutraki1.jpg
Σύμφωνα με την κτηνίατρο, ο δράστης ακρωτηρίασε τα μπροστινά πόδια του ζώου στην περιοχή των καρπών και τα πίσω στο ύψος των μεταταρσίων, ενώ ολοκληρωτικά ακρωτηρίασε την ουρά του αλλά και το δεξί του αυτί. Η κτηνίατρος αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στο ζώο για να το απαλλάξει από τους πόνους.

Το περιστατικό κοινοποίησε ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτής της φρικτής ενέργειας.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε και την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η οποία παρήγγειλε το σχηματισμό δικογραφίας και την προκαταρκτική έρευνα για να εντοπιστεί ο δράστης-δράστες.
loutraki2.jpg