Πανικός επικράτησε σε δρομολόγιο αστικού λεωφορείου της Λάρισας, το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως αναφέρει σε σημερινό τoυ ανάρτηση το Kosmoslarissa.gr ης θεσσαλικής πόλης, από επεισόδιο που προκάλεσε επιβάτης σε παράκρουση, που άρχισε να χτυπά μία μαθήτρια που έκανε το λάθος να… στέκεται δίπλα του!

To λεωφορείο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και πολλοί από τους επιβάτες αναγκάσθηκαν να στριμωχτούν όρθιοι στον διάδρομο του οχήματος. Ένας από αυτούς, υπό την επήρεια ουσιών σύμφωνα με μάρτυρες, ζήτησε επιτακτικά από μία μαθήτρια του γυμνασίου που στεκόταν δίπλα του, να μετακινηθεί, πράγμα αδύνατο στο γεμάτο κόσμο χώρο.

Η άρνηση της κοπέλας προκάλεσε την επίθεσή του, καθώς την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να την χτυπά με το χέρι του. Οι φωνές της κοπέλας προκάλεσαν την επέμβαση των άλλων επιβατών με αποτέλεσμα ο οδηγός να σταματήσει το λεωφορείο μπροστά στην Πυροσβεστική, όπου κατέβηκε η έντρομη μαθήτρια και κάποιοι από τους άνδρες του Σώματος έσπευσαν να την βοηθήσουν να ηρεμήσει.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά την στάση, με πρωταγωνιστή τον ίδιο άντρα, ο οποίος συνέχισε να φωνάζει στους υπόλοιπους συνεπιβάτες, αλλά κατέβηκε λίγη ώρα αργότερα και εξαφανίσθηκε στα στενά.

Μετά από καταγγελία των γονέων της μαθήτριας και του οδηγού το�� αστικού λεωφορείου στην ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης αναζητείται.