​Η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη απένειμε την Τιμητική Πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ στη γνωστή για την ποιοτική δουλειά της, φωτογράφο Ζέτα Αντσακλή, η οποία αφιέρωσε τις εκθέσεις της στα παιδιά του συλλόγου, που αγωνίζονται για τη ζωή.

Το περίφημο Βραχονήσι του Αργοσαρωνικού που προβάλλει από τη θάλασσα και θυμίζει σκαρί καραβιού, αιχμαλώτισε στο φακό, η γνωστή φωτογράφος, Ζέτα Αντσακλή και παρουσίασε το περασμένο καλοκαίρι σε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πετροκάραβο», στις Σπέτσες. Μέλος η ίδια του συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα, διέθεσε μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις, για να ενισχυθούν οι σκοποί του συλλόγου.

«Οι εκθέσεις που διοργάνωσες και αφιέρωσες στην ΕΛΠΙΔΑ έστειλαν το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και έθεσαν την τέχνη στην υπηρεσία του ανθρωπισμού. Οι πρωτοβουλίες σου κάθε φορά άγγιζαν την καρδιά μας, ενώ τα μοναδικά σου έργα μίλαγαν στην ψυχή μας, της ψιθύριζαν τα μυστικά που ανακάλυπτε ο φακός σου μέσα από τις διαδρομές και τα ταξίδια του» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα, κυρία Μαριάννα Βαρδινογι��ννη συνεχάρη την κυρία Αντσακλή για το έργο της, το οποίο αφιέρωσε στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και της απένειμε την Τιμητική Πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το “Ελπίδα” γι’ αυτή την τιμή που μου κάνουν σήμερα. Επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους συντελεστές της έκθεσης» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή φωτογράφος.

Η Ζέτα Αντσακλή, η οποία μέσα από τις διαδρομές και τα ταξίδια του φωτογραφικού της φακού αποτυπώνει τα πρόσωπα της θάλασσας που είναι πηγή έμπνευσης για εκείνη, στηρίζει με την τέχνη της το έργο του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο - Ελπίδα.