Λόγω αμφιβολιών αθωώθηκε ο 51χρονος δάσκαλος, ο οποίος κατηγορούνταν για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας, όπως σας μεταδώσαμε πριν από λίγες μέρες στο star.gr.

Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία τον αθώωσε για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ' εξακολούθηση και της αποπλάνησης παιδιού νεότερου των 15 ετών κατ' εξακολούθηση, πράξεις που του απέδιδε το κατηγορητήριο.

Οι γονείς της 15χρονης -σήμερα- μαθήτριας, κατέθεσαν στο δικαστήριο, όσα τους είχε εκμυστηρευτεί η κόρη τους, υποστηρίζοντας ότι ο δάσκαλος ασελγούσε επί δύο χρόνια και δύο μήνες σε βάρος του κοριτσιού. Ειδικότερα δε, το διάστημα που η μαθήτρια φοιτούσε στις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού μέχρι την Α' τάξη του Γυμνασίου. Η καταγγέλλουσα μαθήτρια δεν εξετάστηκε από το δικαστήριο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την απολογία του ο 51χρονος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη ήταν αποκύημα της φαντασίας της κι ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του, αλλά ο ίδιος δεν ενέδωσε.
Η εισαγγελέας της έδρας Φωτεινή Κρεωνίδου πρότεινε να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος, αλλά τελικά το δικαστήριο, με ψήφους 5-2 (μειοψήφησαν η προεδρεύουσα κι ένας πλημμελειοδίκης), τον έκρινε αθώο, λόγω αμφιβολιών.