​Δύο ακόμη δράστες της άνανδρης επίθεσης σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, την περασμένη Πέμπτη εμφανίστηκαν χθες το απόγευμα στην αστυνομία.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο είναι ο 22χρονος με το καπέλο, ο οποίος φαίνεται στα πλάνα να γρονθοκοπεί με μανία τον βουλευτή. Όπως σας έχουμε ενημερώσει παλαιότερα από το star.gr, ο συγκεκριμένος νεαρός είναι γνώριμος της αστυνομίας, καθώς έχει συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν.

Την πρώτη φορά, είχε συλληφθεί μετά από επίθεση σε αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας, ενώ την άλλη επειδή είχαν βρεθεί στην κατοχή του ειδικά ρόπαλα που χρησιμοποιούνται για να σπάνε καταστήματα.

Ο 22χρονος έγινε καπνός μετά την επίθεση, με τους αστυνομικούς να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Οι Αρχές δεν κατάφεραν να τον βρουν παρά το ότι ήξεραν την ταυτότητά του και είχαν ερευνήσει το σπίτι του αλλά και μέρη που σύχναζε.

Επιπλέον στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε και ο 45χρονος με το τζιν παντελόνι και το μαύρο σακάκι, που επίσης φαίνεται στις εικόνες να επιτίθεται στον βουλευτή. Σε βάρος τους, όπως και σε βάρος τριών ακόμα έχει σχηματιστεί δικογραφία για ξυλοδαρμό.

Οι δυο τους πήραν προθεσμία δύο ημερών για να δώσουν ανωμοτί κατάθεση, ενώ και με τη δική τους εμφάνιση κλείνει ο κύκλος της υπόθεσης καθώς έχουν εντοπιστεί όλοι οι δράστες της επίθεσης.