​Ασυνείδητος οδηγός φορτηγού παρέσυρε και σκότωσε τα ξημερώματα της Tετάρτης στον Κηφισό νεαρό μοτοσικλετιστή, εγκαταλείποντάς τον θανάσιμα τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη 1:30 επί της Λεωφόρου Κηφισού 44 (ρεύμα προς Αθήνα). Η μηχανή που οδηγούσε ο 24χρονος φοιτητής Βασίλης, παρασύρθηκε από φορτηγό Δ..Χ. κόκκινου χρώματος, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκτιναχθεί σε απόσταση δεκάδων μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα στην σπονδυλική στήλη.

Ο ασυνείδητος οδηγός όμως, αντί να σταματήσει και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον μοτοσικλετιστή, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Παρακαλείται όποιος τυχόν ήταν παρών στο συμβάν, να επικοινωνήσει άμεσα με την Τροχαία Αθηνών ή τη ΓΑΔΑ στο τηλέφωνο 210-5284204 ή 210 - 6476000.

Oπως δήλωσε στο star.gr o νονός του άτυχου παλικαριού, Στέλιος Κορδοπάτης «βοηθήστε μας να βρούμε τον φονιά του παιδιού μας. Κάνουμε έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει είτε στα τηλέφωνα της αστυνομίας, είτε στο προσωπικό μου τηλέφωνο. Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο».

Δραματική είναι η κατάσταση της μητέρας του Βασίλη καθώς μόλις πριν από ένα χρόνο έθαψε και τον σύζυγο της. Μοναδικό της στήριγμα και παρηγοριά αυτή την ώρα η κόρη της.

Το παλικάρι σπούδαζε πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Για πληροφορίες το τηλέφωνο του νονού του Βασίλη, κ. Στέλιου Κορδοπάτη είναι: 6944-301326

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ