Απίστευτη εξέλιξη πήρε μια φραστική διαμάχη στο Facebook. Ένας διαδικτυακός διάλογος κατέληξε σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα σε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αντρών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 22χρονος από την Αλβανία τα μεσάνυχτα της Παρασκευής είχε έναν έντονο διάλογο στο Facebook, με έναν άλλο νεαρό άντρα.

Περίπου μια ώρα μετά την διαδικτυακή κόντρα, ο συγκεκριμένος άντρας μαζί με άλλα δύο άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας μετέβησαν στο σπίτι του 22χρονου στον Πύργο, μπήκαν με το ζόρι μέσα και - όπως κατήγγειλε ο παθών - άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε εκτός σπιτιού, όπου ένας από τους τρεις δράστες τραυμάτισε τον 22χρονο ελαφρά με μαχαίρι στο λαιμό.

Στη συνέχεια, οι φερόμενοι δράστες τράπηκαν σε φυγή και άφησαν πίσω τον νεαρό, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για την υπόθεση και αναζητούν τους φερόμενους ως δράστες, ενώ διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση για τον παθόντα, όπως γράφει η ιστοσελίδα ilialive.gr.