​Ηλιοφάνε��α σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε για σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στην Ήπειρο, από 7 έως 24 βαθμούς στην υπόλοιπη Δυτική και στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 20 στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 20 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση την έξοδο του Πατραϊκού όπου θα επικρατήσουν ισχυροί ανατολικοί άνεμοι.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 16. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και κατά περιόδους στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.