​Πρωτοφανή επίθεση εξαπέλυσε ένας 35χρονος λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης ανοίγοντας δέκα φιάλες υγραερίου και ρίχνοντάς τες μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού στην Ρόδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την rodiaki.gr, ο άνδρας βγήκε εκτός εαυτού επειδή λίγο νωρίτερα οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και του έδωσαν κλήση.

Το περιστατικό που έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, είχε ως αποτέλεσμα να αναστατώσει ολόκληρη την υπηρεσία.

Ο δράστης, ο οποίος ήταν σε κατάσταση «αμόκ» αμέσως μετά την βεβαίωση παράβασης σε βάρος του, προσέγγισε το αστυνομικό τμήμα με το φορτηγό αυτοκίνητο εταιρίας μεταφοράς υγραερίου και αφού έβγαλε από το καπό δέκα φιάλες, τις χτυπούσε με μανία στον τοίχο!

Στην συνέχεια τις άνοιγε και τις έριχνε μέσα στο αστυνομικό τμήμα, απειλώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς!

Τόσο ο διοικητής όσο και οι υπόλοιποι αστυνομικοί, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο τμήμα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν γρήγορα τον δράστη.

Ταυτόχρονα, οι υπόλοιποι αστυνομικοί, έκλεισαν τις φιάλες υγραερίου και εκκένωσαν το τμήμα από το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς υπήρχε μεγάλη διαρροή και σοβαρός κίνδυνος έκρηξης.

Σε βάρος του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.