Άναυδη άφησε την κοινή γνώμη ο οδηγός ΚΤΕΛ στην Κόρινθο, -πατέρας δύο παιδιών-, ο οποίος κατέβασε από το λεωφορείο 10χρονο μαθητή, επειδή δεν είχε 1 ευρώ για να πληρώσει το εισιτήριο, από το σχολείο στο σπίτι του.

Όπως σας γράψαμε το πρωί στο star.gr, ο πατέρας του 10χρονου κατήγγειλε πως ο οδηγός είπε στο παιδί «κατέβα κάτω και πες στη μάνα σου ότι δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα».

Ο οδηγός λοιπόν, όχι μόνο δεν προστάτευσε ένα αγόρι 10 ετών που καθημερινά, πηγαίνει μόνο του στο σχολείο, καθώς οι γονείς του εργάζονται, αλλά εξάντλησε με το χειρότερο τρόπο ένα είδος εξουσίας που θεώρησε ότι έχει.

Ο ίδιος από την πλευρά του επιχειρεί να υποβαθμίσει το περιστατικό και να δικαιολογήσει την απαράδεκτη στάση του. Υποστηρίζει ότι δήθεν φοβήθηκε για την ασφάλεια του παιδιού, καθώς η στάση που ήθελε να κατέβει το αγόρι ήταν πάνω στην εθνική οδό.

«Για το καλό του. Φοβήθηκα. Πού να τον αφήσω; Και αν το πατήσει αμάξι; Αυτό σκέφτηκα γιατί είμαι κι εγώ γονιός. Περνάει αμάξι και το πατάει. Τι κάνω εγώ…εκεί είναι εθνική οδός» υποστηρίζει ο οδηγός.
Νωρίτερα όμως, όταν ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ του ζήτησε εξηγήσεις ο οδηγός επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι θόλωσε.
«Ήταν κακή στιγμή. Δεν το κατάλαβε, ζητάει συγνώμη κι αυτός» φέρεται να είπε ο οδηγός στον Πρόεδρο ΚΤΕΛ νομού Κορίνθου, κ. Μάρκελο Παναγιώτη.
Τη συνομιλία του μαθητή με τον οδηγό του λεωφορείου άκουσε- όπως ισχυρίζεται η οικογένεια του- ο παππούς του παιδιού, που εκ��ίνη την ώρα μιλούσε μαζί του στο κινητό τηλέφωνο. Το αγόρι κατέβηκε από το λεωφορείο και με κλάματα ειδοποίησε τη μητέρα του να έρθει να το πάρει.
Οι γονείς του παιδιού θα κινηθούν νομικά ώστε κανένα άλλο παιδί να μην περάσει ότι το δικό τους.