Θρήνος στη Μαγνησία για τον θάνατο σε τροχαίο του 31χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Αποστόλη Πλασταρά, σε απίστευτο, λόγω των συγκυριών δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αλμυρού.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, o 31χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στο Αχίλλειο τα ξημερώματα , καθώς εργαζόταν σε κλαμπ στον Αλμυρό. Από προπορευόμενο αγροτικό ξέφυγαν τελάρα με κηπευτικά και στην προσπάθειά του να τα αποφύγει έστριψε το τιμόνι αριστερά, αλλά προσπάθησε αμέσως να επαναφέρει το αυτοκίνητο στη δεξιά λωρίδα .

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το προπορευόμενο αγροτικό και να βγει από το δρόμο, αλλά από τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο! Στο αυτοκίνητο του 31χρονου προσέκρουσε αρχικά ΙΧ που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα και ο οδηγός του έσπευσε να βοηθήσει τον 31χρονο, που εκείνη την ώρα πιθανότατα ζούσε.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το σώμα του άτυχου ποδοσφαιριστή παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο που εκείνη την ώρα περνούσε από το δρόμο.

Ο 72χρονος οδηγός του αγροτικού συνελήφθη, ενώ επιπλέον αναζητείται για να συλληφθεί κ��ι ο οδηγός του τελευταίου οχήματος.