Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη από το Παγκράτι, η οποία την Δ��υτέρα βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό της πολυκατοικίας που έμενε με την οικογένειά της.

Η κοπέλα ήταν εξαφανισμένη 6 ολόκληρες ημέρες. Η ΕΛ. ΑΣ ερευνά εξονυχιστικά την υπόθεση προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Ο πατριός της, Μάρκος, δήλωσε: «Κάθε μέρα κοιτούσαμε στον φωταγωγό, εγώ με την γυναίκα μου. Από την πρώτη στιγμή μας πήγε το μυαλό εκεί» και πρόσθεσε ότι η φοιτήτρια είχε πρόβλημα με την μέση της και γι’ αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι και να πέσει.

«Η κόρη μου είχε κάνει 7 χειρουργεία, είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε λοιπόν να ανεβεί στο περβάζι; Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη που ήταν 1,55 ύψος. Να λάμψει η αλήθεια και οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή, αυτό ζητάω» λέει ο πατριός της Μαρίας ζητώντας να βγει στο φως η αλήθεια.

«Η κόρη μου δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει, δεν της έλειπε τίποτα. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου αυτοκτόνησε» και πρόσθεσε ότι: «πιστεύω ότι είχε απογοητευτεί από το αγόρι της. Εγώ ζητάω δικαιοσύνη. Έχω ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να δούμε με ποιους μίλησε την τελευταία στιγμή».

Τις απαντήσεις πρόκειται να δώσουν οι έρευνες της αστυνομίας και το πόρισμα του ιατροδικαστή Γ. Καλογριά.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα τελεστεί σήμερα στις 15:30 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΡΙΦΟΣ για ΓΕΡΟΥΣ ΛΥΤΕΣ ο θάνατος της 21χρονης στο Παγκράτι- ΣΥΓΚΙΝΕΙ το τελευταίο της post

ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ είναι τα μηνύματα των φίλων της 21χρονης από το Παγκράτι: «Καλό ταξίδι άγγελε μας»

Παγκράτι: ΝΕΚΡΗ βρέθηκε στον φωταγωγό του σπιτιού της η 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί