​Δεν τα κατάφερε και έχασε την μάχη με τον θάνατο η 35χρονη μητέρα, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Σκιάθο και νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Η άτυχη Ιασονία (Σόνια) Αρμακόλα άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή το βράδυ μετά από 10ήμερο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θάνατός της οφείλεται σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό της στο νησί της Σκιάθου.

Σύμφωνα με τον taxydromo.gr, η 35χρονη τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι.

Όσο η γυναίκα παρέμενε στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της επιβαρύνθηκε και υπέστη αιμορραγία.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο λιμάνι όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο.

Η κοπέλα σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του ΓΝΒ υπέστη αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της.

Ωστόσο η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο.

Ζητήθηκε ιατροδικαστική από τους συγγενείς

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας που κατάγεται από το Δίστομο και εργαζόταν στη Σκιάθο ως σεφ την καλοκαιρινή περίοδο, έχοντας πληροφορίες ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ζήτησαν να γίνει ιατροδικαστική έκθεση.

Στόχος είναι να καταγραφεί λεπτομερώς η κατάσταση του τραύματος και πως η κατάσταση της Σόνιας τελικά κατέληξε να είναι μη αναστρέψιμη με αποτέλεσμα προχθές το βράδυ να αφήσει την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας τους δικούς της ανθρώπους στο πένθος και αφήνοντας δύο παιδιά στην ορφάνια.

Θρήνος στο Δίστομο

Ο θάνατος της 35χρονης έχει βυθίσει τη γενέτειρά της, το Δίστομο, στο πένθος. Στο facebook οι φίλοι της αποχαιρετούν, όπως γράφουν, το χαμογελαστό κορίτσι «που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδοξα από τη ζωή».