​Για ακόμα μια ημέρα θα… σκάσει ο τζίτζικας, καθώς ο καύσωνας συνεχίζεται και αναμένεται να κορυφωθεί την Κυριακή, οπότε και περιμένουμε ακόμα πιο υψηλές θερμοκρασίες. Από την Δευτέρα, η θερμοκρασία πέφτει και επιστρέφει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Περιμένουμε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 37 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.