​Το δεύτερο παιδάκι της έφερε στον κόσμο, μία νεαρή μαμά από τα Ιωάννινα… με έναν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο!

Ο ερχομός της μικρής ήταν περιπετειώδης αφού η κοπέλα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ήταν καθ’ οδόν για το μαιευτήριο!

Η κοπέλα είχε επισκεφθεί νωρίτερα το γυναικολόγο της και παρόλο που είχε μπει στο μήνα της, επειδή δεν υπήρχαν ενδείξεις τοκετού, ανανέωσε για την επόμενη το ραντεβού με τον γιατρό της.

Αργότερα όμως το μεσημέρι, άρχισε να έχει πόνους κι έτσι επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, με προορισμό το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

«Η διαδρομή από το σπίτι στο νοσοκομείο ήταν περίπου 10 λεπτά. Σ' αυτό το διάστημα οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Ένιωθα ότι γεννάω» αναφέρει η ίδια. Φτάνοντας στο νοσοκομείο το μωρό είχε έρθει ήδη στον κόσμο και πριν προλάβει να φτάσει στην είσοδο η γέννα είχε ολοκληρωθεί!

«Έσπευσαν αμέσως νοσηλευτές και η μαία, η οποία κρατούσε τον ομφάλιο λώρο με το χέρι μέχρι να μπούμε στο μαιευτήριο... Μπήκε στο νοσοκομείο με το μωρό να έχει γεννηθεί και όλοι είχαν μείνει άναυδοι, σπεύδοντας να μου δώσουν συγχαρητήρια και να μοιραστούν την χαρά μου», προσθέτει η νεαρή μητέρα.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε με βάρος 3,9 kg και ο ερχομός του στη ζωή έγινε με εντυπωσιακό τρόπο… τόσο για τους γονείς της, όσο και για το προσωπικό του μαιευτηρίου που θα θυμάται το συμβάν για χρόνια!

πηγή: epiruspost