​Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που προκύπτουν για τον θάνατο του 67χρονου επιχειρηματία από την Ύδρα, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του και αφού έδεσαν τον ίδιο και τη γυναίκα του, έγιναν καπνός, παίρνοντας 40.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ο άτυχος 67χρονος πέθανε από ασφυξία, καθώς οι ληστές τον φίμωσαν με πανιά, σκεπάζοντάς του το στόμα και τη μύτη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

Ο ιατροδικαστής όμως εντόπισε σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στον θώρακα, ενώ το θύμα υπέστη και ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι δράστες έδεσαν και βασάνισαν τον 67χρονο για να τους πει πού είναι τα χρήματα και όταν πέτυχαν τον σκοπό τους έγιναν καπνός.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί στο σπίτι του επιχειρηματία τα αποτυπώματα δύο από τους επτά προσαχθέντες, ενώ εκτιμάται ότι το ζευγάρι των Γεωργιανών που εργαζόταν στην ταβέρνα του ζευγαριού έδωσε πληροφορίες στους αδίστακτους ληστές, δεν συμμετείχε όμως στη ληστεία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης έρευνες στα νότια προάστια, καθώς δύο ύποπτοι διαφεύγουν και εικάζεται ότι εκείνοι έχουν μαζί τους τα λεφτά, μιας και δεν έχουν βρεθεί ακόμα.