​Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία της Αλμυρής στην Κόρινθο όταν ένας 30χρονος έκανε παρατήρηση σε τέσσερις άνδρες για την εξάτμιση της μοτοσικλέτας τους που έκανε πολύ θόρυβο.

Όπως αναφέρει τοkorinthostv, αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο νεαρός αρχικά έκανε παρατήρηση στον έναν από τους τέσσερις άνδρες με πολύ ευγενικό τρόπο, καθώς περνούσε συνεχώς μέσα στον κόσμο και ενοχλούσε με τον θόρυβο που έκανε η εξάτμ��σή του.

Παρ’ όλ’ αυτά, εκείνος τον αγνόησε και ξεναπέρασε προκλητικά από το μαγαζί όπου καθόταν ο νεαρός, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να τον απειλήσει ότι την επόμενη φορά που θα περάσει θα τον πετάξει στον κάδο απορριμμάτων.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφυγε, επέστρεψε όμως πάλι μετά από λίγο μαζί με τρεις φίλους, οι οποίοι κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τον 30χρονο. Αμέσως άρχισαν να τον χτυπούν με μανία και να τον βρίζουν, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το θύμα να πέσει στο έδαφος μες στα αίματα.

Οι θαμώνες του καταστήματος ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 30χρονο στο γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί όμως οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή, αφού έφερε χτύπη��α στην καρωτίδα και από εκεί διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν συλληφθεί δύο από τους τέσσερις νεαρούς, ανάμεσά τους και ο οδηγός της μοτοσικλέτας και αναζητούνται οι άλλοι δύο.