​Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα η κηδεία της κόρης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σ. Παπαθεμελή, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

kideia-papathemeli1.jpg

(Ο Στέλιος Παπαθεμελής)

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 48χρονης Λένας και η αδελφή της Αγγελική, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τον τραγικό χαμό της.

Στην κηδεία πήγαν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Σ. Καλαφάτης, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γ. Ορφανός, ο δήμαρχος Συκεών, Σ. Δανιηλίδης και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Γ. Μαμέλης.

kideia-papathemeli2.jpg

(Η μητέρα της Λένας και η αδελφή της Αγγελική)

Στεφάνια έστειλαν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης και αρκετοί άλλοι.

kideia-papathemeli3.jpg
Όπως έγραψε και το star.gr η Λένα Παπαθεμελή έπεσε από τον 7ο όροφο κτιρίου, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πατέρα της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης.

kideia-papathemeli4.jpg

Συντετριμμένος είναι ο Στέλιος Παπαθεμελ��ς που ζητά από όλους να τον αφήσουν μόνο να θρηνήσει την αδικοχαμένη κόρη του.

kideia-papathemeli5.jpg

(Οι γονείς και η αδελφή της 48χρονης)

Φίλοι και γνωστοί της 48χρονης κάνουν λόγο για μια πολύ ευαίσθητη και χαμηλών τόνων γυναίκα, που λάτρευε την τέχνη και ειδικά τον χορό και πάντα φρόντιζε να βοηθά όποιον βρισκόταν σε ανάγκη.

kideia-papathemeli6.jpg

(Ο βουλευτής της ΝΔ, Σ. Καλαφάτης, και ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής)

Ο Στέλιος Παπαθεμελής από τη πρώτη στιγμή δήλωσε πως πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα, καθώς, όπως είπε, η Λένα πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που βρισκόταν στο μπαλκόνι και έπεσε. Πάντως η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα κι αυτό της αυτοκτονίας.

300715164634_4161.jpg

(Η Λένα Παπαθεμελή)