​Στη θλίψη έχει βυθίσει ο θάνατος μιας 31χρονης μητέρας τριών παιδιών την τοπική κοινωνία της Ρόδου. Η νεαρή μητέρα είχε εμπλακεί στα γρανάζια των ναρκωτικών και κατέληξε στο υπνοδωμάτιό της τα ξημερώματα της Τρίτης. Μάλιστα, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι τους από τον 32χρονο σύντροφό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει το τρίτο της παιδί.

Η 31χρονη είχε άλλα δύο αγόρια από τον πρώτο της γάμο. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η ημέρα του θανάτου της 31χρονης συμπίπτει με την ημερομηνία γέννησής της, δηλαδή τα γενέθλιά της.

Από τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, που αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν από την διενέργεια τοξικολογικής εξέτασης που διενεργήθηκε, η γυναίκα φέρεται να είχε κάνει χρήση συνθετικής ναρκωτικής ουσίας, γνωστής και ως «κοκαΐνη των φτωχών», που δεν υπάγεται στον κατάλογο των ναρκωτικών.

Στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή η «κοκαΐνη των φτωχών» αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα, ως προς τους εξαρτημένους ανθρώπους. Μέχρι το 2008 – 2009 η συγκεκριμένη ουσία ήταν άγνωστη στην Ελλάδα. Μια ουσία που κάθε άλλο παρά αθώα είναι, καθώς νοθεύεται με διάφορα υλικά , όπως υγρά μπαταρίας.

Ο σύντροφος της 31χρονης μάλιστα, είχε εμπλακεί πρόσφατα σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του, στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μαζί με ακόμη δύο άτομα.

Σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκε ένας τέταρτος συγκατηγορούμενος τους, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 35χρονος, αγνώστων λοιπών στοιχείων.