Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε ένα ακόμα κρησφύγετο της ομάδας των ληστών η οποία εξαρθρώθηκε στην Αγχίαλο στις 29/5/2015.

Το κρησφύγετο εντοπίστηκε προχτές Παρασκευή, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών, στην Ανάβυσσο Αττικής και ήδη βρίσκονται μέσα τα συνεργεία της Εγκληματολογικής και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ερευνούν τους χώρους.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, το κρησφύγετο είναι μια μονοκατοικία την οποία είχε νοικιάσει στα τέλη του 2014, με πλαστά στοιχειά, ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος αυτο��τόνησε πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών, στη μεζονέτα στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς στην Αγχίαλο Βόλου, όπου συνελήφθησαν οι συνεργοί του, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην μονοκατοικία της Αναβύσσου βρέθηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα, πλαστές ταυτότητες με την φωτογραφία του Σπύρου Δραβίλα καθως επίσης και χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 20 χιλιάδες ευρώ.

Το σπίτι είχε νοικιαστεί στα τέλη του 2014 από τον Σπύρο Δραβίλα ο οποίος χρησιμοποίησε πλαστά στοιχεία και αστυνομικοί εκτιμούν ότι εκεί έμενε ο «καρφάκιας» όταν βρισκόταν στην Αττική. Εχει ηδη ξεκινησει η εξερευνηση του από την Διευθυνση Εγκληματολογικων Ερευνων προκειμενου να εντοπιστουν γεννετικο υλικο ή αποτυπωματα ατο��ων που εχουν επισκεφτει την συγκεκριμενη μονοκατοικία.