​Μια 77χρονη από την Ξάνθη, φοβήθηκε το ενδοχόμενο χρεοκοπίας, έβγαλε 30.000 ευρώ από την τράπεζα και έπεσε θύμα ληστείας! Συγκεκριμένα, το πρωί η γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της επισκέφτηκαν την τράπεζα.

Στη συνέχεια, το φιλήσυχο ζευγάρι των ηλικιωμένων κατευθύνθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας για τον καθιερωμένο πρωινό καφέ τους. Αργότερα, η γυναίκα έφυγε για να πληρώσει την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και κατευθύνθηκε στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας. Γύρω στις 13:30, μόλις απομακρύνθηκε από το κατάστημα και μπήκε στο στενό της οδού Καβάλας, στο ύψος της Αγ. Ελευθερίου της επιτέθηκε ο άγνωστος δράστης.

Πρόκειται για νεαρό γύρω στα 25 που την χτύπησε βάναυσα με αποτέλεσμα να πέσει κά��ω στο δρόμο. Της έκοψε το λουρί της τσάντας καθώς η άτυχη ηλικιωμένη προέβαλε αντίσταση και κρατούσε σφιχτά την τσάντα ! Οι περίοικοι που επενέβησαν δεν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράση που έφυγε προς την οδό Χατζησταύρου και εξαφανίστηκε.

Όπως ανέφεραν στους αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί που έφτασαν, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι ο δράστης παρακολουθούσε το ζευγάρι από νωρίς, πιθανότητα από την ώρα που έκαναν την ανάληψη από την Εθνική Τράπεζα.