​Με την εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας γενικής παιδείας ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα ΓΕΛ.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουνίου, και αφορούν όσους εξεταζόμενους απουσίασαν δικαιολογημένα από τις αντίστοιχες εξετάσεις της κανονικής περιόδου Μαΐου-Ιουνίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 9/6: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (Γενικής παιδείας)
Τετάρτη 10/6: ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ (Γενικής παιδείας)
Πέμπτη 11/6: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (Θεωρητικής κατεύθυνσης), ΒΙΟΛΟΓΙΑ (Θετικής κατεύθυνσης), ΧΗΜΕΙΑ – ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (τεχνολογικής κατεύθυνσης)
Παρασκευή 12/6: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (Θεωρητ.κατεύθυνσης), ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης)
Σάββατο 13/6: ΛΑΤΙΝΙΚΑ (Θεωρητ.κατεύθυνσης), ΧΗΜΕΙΑ (Θετικής κατεύθυνσης), ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ (τεχνολογικής κατεύθυνσης- κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής), ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ(τεχνολογικής κατεύθυνσης- κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών)
Δευτέρα 15/6: ΙΣΤΟΡΙΑ (Θεωρητ.κατεύθυνσης), ΦΥΣΙΚΗ (Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης)
Τρίτη 16/6: ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
Στο μεταξύ σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις τω�� μαθημάτων ειδικότητας για τους μαθητές των ΕΠΑΛ (ομάδας Β).Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα μαθήματα: Συστήματα Ψηφιακών Ηλεκτρονικών, Τεχνολογία Εκτυπώσεων, Μηχανές Πλοίου Ι, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαμόρφωση Τοπίου.
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιουνίου, με εξεταζόμενο μάθημα τα Αγγλικά και θα ολοκληρωθούν μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, με τα μαθήματα των Γερμανικών και των Ιταλικών.
Οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα διεξαχθούν στο διάστημα 15 έως και 26 Ιουνίου.Οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.