​Νέο κύκλο ερευνών για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας μάνας και κόρης, που συγκλόνισε το Όθος Καρπάθου, ξεκίνησε η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου κ. Αικατερίνη Καρτσιούνη.

Η αρχή θα γίνει με την κατάθεση συγγενικού προσώπου του 79χρονου θύματος, το οποίο είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη, ζητώντας τη διαλεύκανση του εγκλήματος που συνέβη πριν από περίπου δυο χρόνια.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε σοκάρει το νησί, καθώς αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι η 44χρονη κόρη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την 79χρονη μητέρα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νεκροτομής τα δεδομένα άλλαξαν καθώς ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως πρόκειται για… διπλή δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη πέθανε πρώτη, μετά από πολλά χτυπήματα και μαχαιριές ενώ η μητέρα της πέθανε λίγο αργότερα, μετά από χτύπημα με βαρ�� αντικείμενο, το οποίο μάλιστα αλλοίωσε και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι έξω από το σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος, ενώ το κοντινότερο σπίτι από τον τόπο του εγκλήματος απέχει περίπου 150 μέτρα! Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχουν μάρτυρες, που να έχουν δει κάποιο πρόσωπο να πλησιάζει το σπίτι ή να αποχωρεί απ’ αυτό.