​Πολλά μπράβο αξίζουν σε έναν οδηγό λεωφορείου από τα Χανιά ο οποίος βρήκε 7.500 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, όπως μετέδωσε η Νέα Τηλεόραση, ένας μοτοσικλετιστής, ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου, στο ύψος του Καλαμίου, έχασε ξαφνικά τη μπαγαζιέρα από το μηχανάκι του, η οποία έπεσε στο δρόμο, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό.

Ο οδηγός βρισκόταν ακριβώς πίσω του, σταμάτησε, σήκωσε τη μπαγαζιέρα και όταν την άνοιξε είδε ένα... μικρό θησαυρό αξίας 7.500 ευρώ.

Δίχως δεύτερη σκέψη, πήρε τη μπαγαζιέρα με το χρηματικό ��οσό και την παρέδωσε στην αστυνομία. Οι αρχές στη συνέχεια βρήκαν τον ιδιοκτήτη και του επέστρεψαν τα χρήματα, τα οποία προορίζονταν για την μισθοδοσία υπαλλήλων σε κατάστημα που διαθέτει!

Μάλιστα, ο οδηγός δε ζή��ησε το παραμικρό, ο άνθρωπος που έχασε τα χρήματά του προσφέρθηκε να του δώσει το ανάλογο ποσό για εύρετρα.

"Δε δέχθηκα με τίποτα να πάρω χρήματα. Είναι αρχή της οικογένειάς μας και αυτό περνάω και στα παιδιά... Ότι μου έμαθε ο πατέρας μου. Ότι δε μου ανήκει, δεν το παίρνω", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώνης Ντουντουλάκης στην πρωινή εκπομπή της Νέας Τηλεόρασης, "Καλημέρα Στις 7".