​Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 22χρονος που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έλυσε τη διαφωνία ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή που είχε προκύψει μετά την απολογία του νεαρού και αποφάσισε την προφυλάκιση του.

Ο 22χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε η Διπωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παγίδευε ανήλικα κορίτσια μέσω Facebook, τα εκβίαζε και τα ανάγκαζε να ποζάρουν μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή τους με το φερόμενο δράστη να καταγράφει το άσεμνο υλικό.

Πρόκειται για γόνο εύπορης οικογένειας ο οποίος έχει γνώσεις μοντάζ και χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών προσαρμόζοντας την εικόνα τους σε πορνογραφικό υλικό με στόχο να τις αναγκάσει να ενδώσουν στις επιθυμίες του απειλώντας οτι θα διαρρεύσει το επίμαχο υλικό στους φίλους και τους συγγενείς τους.

Στην κατοχή του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό που είχε καταγράψει από τα θύματα του, στο οποίο περιλαμβάνεται βίντεο διάρκειας μιας ώρας με 14χρονη "πρωταγωνίστρια".

Ο εισαγγελέας είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης του, σε αντίθεση με τον ανακριτή. Ο 22χρονος βρισκόταν σε κατ'οίκον περιορισμό μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου.