​Άφωνους μας αφήνουν οι εικόνες με την κοσμοσυρροή που επικράτησε στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Πλήθος πιστών είχε συγκεντρωθεί για να προσκυνήσει τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, τα οποία «φιλοξενήθηκαν» για λίγο σήμερα, στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου, προκειμένου να τα προσκυνήσουν οι ασθενείς.

Ωστόσο, πιστοί συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο για να προσκυνήσουν, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές. Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, οι πιστοί έκαναν έφοδο στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου όταν άνοιξε η εξωτερική πόρτα.

Τα ιερά λείψανα ήταν προγραμματισμένο να μείνουν για δύο ώρες στον «Άγιο Σάββα» και στη συνέχεια να επιστρέψουν στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, όπως και έγινε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην προλάβουν να προσκυνήσουν όλοι οι συγκεντρωμένοι τα ιερά λείψανα, ενώ χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία, προκειμένου να περάσει το αυτοκίνητο της αποστολικής διακονίας, το οποίο μετέφερε τα ιερά λείψανα. Οι πιστοί έκλεισαν το δρόμο στην είσοδο του νοσοκομείου, ενώ είχαν περικυκλώσει το αυτοκίνητο.

Πάντως, όπως ανέφεραν κάποιοι παρευρισκόμενοι, παρόλο που δεν κατάφεραν να προσκυνήσουν, ένιωσαν τη θεία χάρη της Αγίας.

Nα σημειωθεί ότι το ΔΣ των εργαζομένων ανήρτησε πανό κάνοντας λόγο για ελλείψεις στο προσωπικό, ενώ παράλληλα διαμαρτυρήθηκε, που το προσκύνημα προγραμματίστηκε σε ώρα αιχμής.