​Τα κομμάτια του μακάβριου παζλ του θανάτου και της εξαφάνισης της σορού της μικρής Άννυ επιχειρούν να συνθέσουν οι ανακριτικές αρχές, ερευνώντας προς κάθε πιθανή κατεύθυνση!

Τα κενά και οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, οι καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια «μαρτυρούν» πως κάτι βαθύτερο κρύβεται!

Σύμφωνα με τα σενάρια που ερευνώνται είναι και το ενδεχόμενο το παιδάκι να έπεσε στα «χέρια» των παιδόφιλων που δρουν εντός και εκτός της χώρας.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε τις τελευταίες μέρες στις ανακριτικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ζητά να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα η εξαφάνιση του κοριτσιού να σχετίζεται σε οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων ή εμπορίας οργάνων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της ανάκρισης του «πατέρα» της Άννυ από τους αστυνομικούς, ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα παρακολουθούσε τις αντιδράσεις του δράστη.

Ο ψυχίατρος, αμέσως μετά την ομολογία του δράστη και τα όσα φρικιαστικά ανέφερε και μάλιστα με ιδιαίτερη ψυχραιμία στους Αστυνομικούς ανακριτές, εξέφρασε ένα σοβαρό ερώτημα και παράλληλα μια επιστημονική διαπίστωση.

Αυτό που είπε στους αστυνομικούς ο ψυχίατρος, είναι πως ο τρόπος του δράστη να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του ίδιου του σπλάχνου του, δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για το τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για το μηχανισμό θανάτου:

«Ίσως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε ακόμα και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο και μάλιστα εν γνώσει του 27χρονου».

Ο συγκεκριμένος Έλληνας επιστήμονας που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική του εμπειρία και σε αστυνομίες Ευρωπαϊκών κρατών.