​​Απολογήθηκε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας ο 70χρονος φίλος του πατέρα της Άννυ, ο οποίος φιλοξενούσε για κάποιους μήνες την 25χρονη μητέρα της μικρής και είχε υποστηρίξει αρχικά στις αρχές ότι η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα είχε αφήσει την 4χρονη κόρη της σε μια φίλη της, τη Σίλβια.

Ο 70χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία, αρνείται ότι γνώριζε για την τύχη του παιδιού, υποστηρίζοντας ότι προέβη σε αυτή την κατάθεση μετά από προτροπή του πατέρα της μικρής.

«Τον Σάββα τον ήξερα 3-4 χρόνια. Δεν υποψιάστηκα τίποτα. Έτσι μου είπε να πω για το παιδί, έτσι είπα. Μετάνιωσα που είπα ψέματα» φέρεται να είπε στην απολογία του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον 70χρονο με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας και η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου, ο οποίος αύριο μαζί με τη σύντροφο του δικάζονται στο αυτόφωρο για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή τους είχε βρεθεί μικροποσότητα χαπιών.