​Από τον 4ο όροφο οικοδομής που βρίσκεται επί της οδού Δαγκλή πήδηξε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 25χρονος από την Ξάνθη.

Ο άτυχος νέος επέλεξε να αυτοκτονήσει στο Εμπορικό Κέντρο, όπου διατηρεί γραφείο ο πατέρας του, πέφτοντας στο κενό και μάλιστα στο ίδιο ακριβώς σημείο στο οποίο πριν από 2 περίπου χρόνια είχε αυτοκτονήσει ένας 16χρονος.

xanthi1.JPG
Ο 25χρονος έγινε αντιληπτός από περαστικούς που έσπευσαν να τον βοηθήσουν διαπιστώνοντας πως είχε ακόμη σφυγμό. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα ασθενοφόρο όχημα που παρέλαβε τον άτυχο νέο μέσα από ένα λουτρό αίματος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του μιας και είχε ήδη καταλήξει.

xanthi2.JPG
Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, η οποία αρχικά απέκλεισε την περιοχή ενώ διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η πτώση.

Ο νεαρός πριν ανέβει στον 4ο όροφο βρέθηκε σε γειτονικό καφέ της οδού Δαγκλή, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβ��ήματα. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη ωστόσο η είδηση του θανάτου του σόκαρε για ακόμη μια φορά την πόλη της Ξάνθης.