​Σπαρακτική είναι η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού μετά την αποκάλυψη από τις Αρχές ότι η εξαφανισμένη 4χρονη Άννυ δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Στις 04 Μαΐου 2015 ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Αστυνομία ότι η Άννυ Μπορίσοβα δολοφονήθηκε από το φερόμενο ως βιολογικό της πατέρα, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, καθώς οι πληροφορίες που δίνονταν από την μητέρα ήταν ασαφείς και συγκεχυμένες. Δεδομένης της σοβαρότητας και της έντονης ανησυχίας για την τύχη του παιδιού κρίθηκε αναγκαία η ενεργοποίηση του συστήματος Amber Alert.
Συγχρόνως πραγματοποιούνταν συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της μικρής Άννυ προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των πολιτών, οι οποίοι επικοινωνούσαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» είτε δίνοντας πληροφορίες είτε θέλοντας να δηλώσουν την αγωνία και το ενδιαφέρον τους για το παιδί.»

11183449_929624073756986_8530862444415061490_n.jpg
Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε Το Χαμόγελο του Παιδιού στην σελίδα του στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ:ο πατέρας ΤΕΜΑΧΙΣΕ, ΕΒΡΑΣΕ και πέταξε στα σκουπίδα το πτώμα της μικρής Άννυς!