​Οι μέρες περνούν και ακόμη δεν έχει δώσει ούτε ένα σημάδι ζωής η 4χρονη Άννυ από τη Βουλγαρία, η οποία σύμφωνα με τους γονείς της αγνοείται από τις 21 Απριλίου. Η 25χρονη μητέρα της και ο 28χρονος πατέρας της υποστηρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού, αν και από την αρχή έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις στις καταθέσεις τ��υς στην αστυνομία και άλλαξαν αρκετές φορές γνώμη για το πώς και πότε εξαφανίστηκε η Άννυ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε αίμα στο διαμέρισμα του πατέρα της μικρής επί της Μιχαήλ Βόδα. Όμως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση που να αποκαλύπτει σε ποιον ανήκει.

Παράλληλα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις της γιαγιάς της εξαφανισμένης Άννυς και μητέρας του 28χρονου. «Μόνο το παιδί θέλω να είναι καλά. Δεν ξέρω αν το κλέψανε ή αν το δώσανε. Μόνο να μην έχει γίνει κάτι κακό γιατί θα το βρούμε, όπου κι αν είναι! Η αστυνομία μου έβαλε στο μυαλό ότι μπορεί να το έχουν σκοτώσει όμως εγώ δεν πιστεύω ότι ο γιος μου μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο» αναφέρει η ίδια κα�� προσθέτει «Και οι δύο (εννοεί ο γιος της και η σύζυγός του) είναι χαμένοι κι εγώ είμαι χαμένη αλλά δεν πειράζει… Να το πάρει το παιδί η πρόνοια, δεν είναι άξιοι να μεγαλώσουν ένα παιδί! Είναι χρήστες ουσιών. Εγώ έλεγα να το πάρω εγώ το παιδί αλλά δεν με αφήνανε.»

Η γιαγιά της μικρής υποστηρίζει πως από την ημέρα που αφέθησαν ελεύθεροι, ο γιος της και η νύφη της, δεν έχει μιλήσει μαζί τους, ενώ ισχυρίζεται πως όταν πήγε να καταθέσει στην αστυνομία και είδε το ζευγάρι, η Δήμητρα, μητέρα της μικρής, ήταν καλά, παρ΄ όλο που έχει εξαφανιστεί η κόρη της.

«Ο Σάββας έκλαιγε, αυτή ήταν καλά. Το μόνο που του είπα ήταν να μου ορκιστεί ότι δεν έκανε τίποτα στο παιδί και μου λέει «όχι, δεν έχω κάνει τίποτα» . Η Δήμητρα στον κόσμο της! Είναι πολύ άνετη, εγώ αν ��άσω το παιδί μου θα τρελαθώ.» τόνισε.

Η γιαγιά της μικρής υποστηρίζει επίσης, πως εκείνη κράτησε την Άννυ για δύο εβδομάδες καθώς η μητέρα της ήταν στη Γερμανία. Κάποια στιγμή ο γιος της, της είπε πως η Δήμητρα επιστρέφει Ελλάδα και πρέπει να του πάει την Άννυ, ενώ υποστήριξε πως μαζί του στο υπόγειο διαμέρισμα ήταν και μια φίλη του που τον βοηθάει με το παιδί. Μια γυναίκα που η ίδια δεν έχει δει ποτέ, όπως αναφέρει. «Ο γιος μου ήρθε εδώ πριν το Πάσχα για να του δώσω δώρο Πάσχα και του λέω «που είναι η μικρή;» και λέει «είναι με την φίλη μου, πήγαν βόλτα». Αυτός δεν με άφησε να πάω εκεί. Έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο δεν απάνταγε.» σημειώνει.

Η γιαγιά της μικρής αποκαλύπτει πως τελευταία φορά είδε την Άννυ λίγες μέρες πριν την Κυριακή του ��άσχα, καθώς είχε πάει σπίτι του γιου της για να τους δώσει κάποια ρουχαλάκια της 4χρονης. Μετά, όταν επικοινωνούσε όμως με τον γιο της και ζητούσε να ακούσει την Άννυ, εκείνος της έλεγε κάθε φορά και μια δικαιολογία. «Μου έλεγε ο γιος μου ότι κοιμάται, ότι είναι βόλτα, ότι είναι με τη φίλη του.» λέει η ίδια.

Λίγες μέρες μετά, έμαθε όπως υποστηρίζει από την τηλεόραση για την εξαφάνιση της εγγονής της, αφού είχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα του γιου της, δύο μέρες πριν, ο οποίος την προειδοποιούσε για όλα όσα θα άκουγε. «Μου λέει, “μαμά ότι και να δεις στην τηλεόραση μην στεναχωριέσαι, εγώ σε αγαπάω”».

Παράλληλα στη δημοσιότητα βγήκε από την εκπομπή Μία ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η 4χρονη στο υπόγειο διαμέρισμα του πατέρα της, λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί. Μέσα από αυτό το σπίτι υποστηρίζει ο 28χρονος πως η μικρή άνοιξε την πόρτα ενώ εκείνος κοιμόταν και έφυγε.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ο πατέρας της και ένας φίλος του. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, πρόσωπο - κλειδί στην εξαφάνιση της 4χρονης, φέρεται πως είναι ένας Βούλγαρος, φίλος του πατέρα της. Σύμφωνα με την μητέρα της, το εν λόγω πρόσωπο φιλοξενούνταν συχνά στο υπόγειο διαμέρισμα. Μάλιστα είχε διανυκτερεύσει και τις ημέρες λίγο πριν χαθεί η Άννυ, ενώ μετά την εξαφάνιση της έφυγε εσπευσμένα για τη Β��υλγαρία. Οι ελληνικές διωκτικές αρχές, σε συνεργασία με τις βουλγαρικές, τον αναζητούν στην Βουλγαρία.

Μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει γιατί η μητέρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Γερμανία στις 22 Απριλίου, κι ενώ ήξερε ήδη ότι αγνοείται η μικρή, αντί να αρχίσει να την ψάχνει, έφυγε για την Βουλγαρία με τον σύντροφό της και επέστρεψαν μαζί στις 24 του μηνός, όταν και ενημέρωσαν το Χαμόγελο του Παιδιού. Το ζευγάρι πάντως ισχυρίζεται ότι πήγε στη Βουλγαρία για να ενημερώσει τη μητέρα της 25χρονης.

Το υπόγειο διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα ξενοικιάστηκε και τώρα οι γονείς της μικρής φιλοξενούνται στο σπίτι του 70χρονου Έλληνα, στο διαμέρισμα που μένει εδώ και καιρό η 25χρονη. Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο άντρα, ο πατέρας της μικρής κάποιες φορές γίνεται βίαιος. «Είναι λίγο βίαιος, όταν δεν έχει να κάνει χρήση» τονίζει.

Η εκπομπή «Μία» φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα βίντεο μέσα από το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, στο οποίο φαίνεται οι γονείς της μικρής και ένας φίλος τους να κάνουν χρήση ουσιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση 4χρονης Άννυ: Οι βουλγαρικές αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της αγοραπωλησίας της

Βίντεο ντοκουμέντο με τους γονείς την μικρής Άννυς να την αναζητούν

Δικηγόρος γονιών της Άννυ: Η μητέρα αναγνώρισε την 4χρονη μέσα σε ένα ταξί μαζί με μια άγνωστη

ΝΕΟ AMBER ALERT: Εξαφανίστηκε η 4χρονη Άννυ Μπορίσοβα. Μπορείτε να βοηθήσετε;