​Συνεχίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις οι προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων γύρω από την πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που τελεί υπό κατάληψη για 16η συνεχόμενη ημέρα, ενώ από χθες το απόγευμα βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό.

Από το μεσημέρι, μέχρι κι αυτή την ώρα, συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα με συμμετοχή στην κατάληψη, ενώ προσήχθησαν ακόμα τρία άτομα. Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι άλλα 15 άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ έξω από την πρυτανεία.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν 21 άτομα από το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα για διατάραξη οικιακής ειρήνης και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για δέκα ημεδαπούς, δύο Αλγερινούς, δύο Αφγανούς και έναν Πολωνό.

Οι 15 που είχαν συλληφθεί χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την διαδικασία του Αυτοφώρου, παραπέμφθηκαν να δικαστούν την 21 Απριλίου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Από αυτούς κρατείται μόνο ο Πολωνός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί την 11η Ιουλίου 2014 για αδικήματα που αφορούν διακίνηση ναρκωτικών.