​Χαμός επικρατεί από το μεσημέρι της Πέμπτης, που η 22χρονη Μαρία, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις συμμαθήτριες της, στη σχολή νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ στου Ρέντη. Η ίδια, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής, πως ζούσε ένα Γολγοθά και πως ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού, από τα κορίτσια στα οποία επιτέθηκε.

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στους συμμαθητές της, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η 22χρονη ήταν θύμα άγριου bullying και άλλους να διαψεύδουν τα λεγόμενα της νεαρής.

Ο πρόεδρος του 15μελούς της σχολής, Αλέξανδρος, υποστήριξε στην εκπομπή «Μία» ότι είχαν συμβεί κάποια περιστατικά bullying με θύμα την κοπέλα, όμως όχι τώρα. Σύμφωνα με τον νεαρό, τα περιστατικά είχαν συμβεί τους τρείς πρώτους μήνες του περσινού έτους. Ο ίδιος τόνισε ότι αμέσως έγιναν από όλους οι κατάλληλες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και πως πλέον όλα κυλούσαν ομαλά.

Ωστόσο, μια φίλη της Μαρίας είπε ότι η 22χρονη ήταν θύμα bullying και αυτό την έκανε ακόμα και να φοβάται να κατέβει στο κυλικείο, για να αγοράσει νερό.

«Την κορόιδευαν για τα γυαλιά της, για την ακμή και τα ρούχα της. Έστελνε εμένα να της αγοράσω νερό, γιατί φοβόταν. Την κοροϊδεύαν όχι αυτοί που ήταν μαζί της στην τάξη, αλλά άλλοι από διαφορετικές ειδικότητες. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, κι εμένα με κορόιδευαν».

Δείτε το βίντεο…