​Σε ένα οικογενειακό δράμα εξελίσσεται η δολοφονία της 60χρονης εκπαιδευτικού μέσα στο σπίτι της στη Βούλα. Ο 25χρονος γιος της, ο οποίος ήταν εξ’ αρχής ο κύριος ύποπτος, φέρεται να ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Ο νεαρός, ο οποίος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, εντοπίστηκε στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας, τέσσερις μέρες αφότου ξεκίνησε να τον αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός στην αρχή ήταν αμίλητος και όταν μιλούσε κανείς δεν μπορούσε να βγάλει νόημα από τα όσα έλεγε. Ωστόσο, φαίνεται πως σε κάποια μικρά διαλλείματα των ακαταλαβίστικών ομιλιών του, παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τη μητέρα του, με τουλάχιστον 30 μαχαιριές.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν υπερπροστατευτική μαζί του και δεν τον άφηνε να κάνει ό,τι ήθελε και για αυτό την σκότωσε!

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει… φέρεται να άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του σε πέτρες, για να αυτοτιμωρηθεί.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός πως ο νεαρός που προκάλεσε την τραγωδία τριγυρνούσε για περίπου 3 ημέρες στο ορεινό χωριό, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα σχισμένο παντελόνι και ξυπόλυτος, ενώ έκανε τσουχτερό κρύο.