​Ένα τεράστιο «γιατί» βασανίζει την οικογένεια του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τον θείο του, Γ. Βιδιαδάκη να ξεσπά και να ζητά απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν στον τραγικό χαμό του ανιψιού του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο θείος του Βαγγέλη αποκάλυψε πως όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως ο 20χρονος σπουδαστής αυτοκτόνησε, όμως δεν θέλησε να πει τίποτα περισσότερο, περιμένοντας και τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής.

«Πρέπει να είναι αυτοκτονία, αλλά το θέμα είναι ποιος οδήγησε το παιδί εκεί και για να φτάσουμε σήμερα να συζητάμε κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατόν ��α χαθεί ένα παιδί 20 χρονών και να μην λάβουμε απαντήσεις», δήλωσε ο θείος του Βαγγέλη, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ίδια την κοινωνία.

«Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τελικά αν πρέπει να μεγαλώνουμε καλά ή κακά παιδιά για να επιβιώνουν σε αυτόν τον κόσμο. Όλοι αυτοί οι λεβέντες που έκαναν ότι έκαναν στον Βαγγέλη, ούτε είδαν, ούτε ξέρουν τίποτα τώρα. Εύχομαι ο χαμός του Βαγγέλη να σώσει τα υπόλοιπα παιδιά», είπε, αποκαλύπτοντας ότι η οικογένεια θα κινηθεί δικαστικά για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η οικογένεια επιρρίπτει επίσης ευθύνες και στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, με τον θείο του 20χρονου, Μ. Μυρωνάκη, να δηλώνει στο Mega ότι γνώριζε για ��α βασανιστήρια που περνούσε ο ανιψιός του και δεν έκανε τίποτα.

Μιλώντας μάλιστα για τον Βαγγέλη είπε:

«Ο Βαγγέλης ήταν ήπιων τόνων. Κρατούσε μέσα του ό,τι περνούσε και προτιμούσε να μην μπλέκεται σε καβγάδες. Ζούσε μόνος του τον Γολγοθά των βασανιστηρίων των συμφοιτητών του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν χαζός. Απλά έτσι ήταν ο χαρακτήρας του. Μιλούσε με τη μητέρα του μέρα παρά μέρα αλλά δεν έλεγε για όλα αυτά που του κάνουν».

Αναφερόμενος μάλιστα στις συνθήκες που επικρατούσαν στη σχολή, κατήγγειλε ότι δεν υπήρχε καμία οργάνωση και κανένας έλεγχος των σπουδαστών.

«Η αστυνομία θα ξεκινήσει προσαγωγές και ανακρίσεις. Το παιδί πρέπει να δικαιωθεί», είπε ο κ. Μυρωνάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Επιθεωρητής υπ. Ανάπτυξης: Με απείλησαν από τη Σχολή ότι θα χυθεί αίμα αν συνεχίσω την έρευνα

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ το πόρισμα για τα όσα συνέβαιναν στην σχολή του Βαγγέλη: τον είχαν δέσει με ιμάντα!

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ο θείος του Βαγγέλη στο STAR: «θα τον πάμε στο σπίτι του!»
ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ στο χωριό του Βαγγέλη Γιακουμάκη: ζητούν από τις αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη!

Τι..."γραμμένο" είχε ο άτυχος Βαγγέλης:Κακοποιήθηκε και από ζώα-Βρήκαν σημάδια στην σορό του

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η εξαφάνιση, οι έρευνες, η αγωνία, η ελπίδα ότι ζει και το τραγικό τέλος

Η αναζήτηση τελείωσε και αρχίζουν τα δάκρυα: "Βαγγέλη Αγόρι μου. Καλό Ταξίδι

ΘΛΙΨΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σε χαντάκι εντοπίστηκε το πτώμα του νεαρού με ένα μαχαίρι πλάι του