​Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι σε μια πολυσύχναστη γειτονιά στο Βύρωνα στέκονται παγωμένοι στο σημείο όπου λίγο νωρίτερα είδαν έναν νεαρό άνδρα να πετά από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου ένα μωρό και στη συνέχεια να κάνει βουτιά στο κενό. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τη σκηνή της πτώσης του 26χρονου αλλά και τα πρώτα του λόγια μόλις τον πλησίασαν.

«Έριξε το μωρό κάτω και έπεσε και ο ίδιος μετά. Αυτός έπεσε πάνω στο δέντρο. Το μόνο που είπε ήταν «είναι της αδελφής μου το μωρό», τίποτα άλλο», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του Star.

Το κλαδί μπορεί να ανέκοψε τη φόρα του 26χρονου ωστόσο η πτώση στάθηκε μοιραία για το μωρό της αδελφής του! Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή. Η αδελφή του 26χρονου βγήκε για εξωτερικές δουλειές και άφησε το μωρό της για λίγο υπό την επίβλεψη του αδερφού της.

Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία... ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες ότι ο νεαρός φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ οι γείτονες συχνά τον έβλεπαν να κοιμάται στα παγκάκια.

«Είδα το πρόσωπο και τότε κατάλαβα… Τον είχα δει να κοιμάται σε παγκάκια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής στην κάμερα του Star.

Ο παππούς του μωρού συγκλονισμένος είπε στο Πρώτο Θέμα: «Δεν ξέρω αν το έκανε ή ήταν ατύχημα. Δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι. Το είχε κρατήσει και άλλες φορές το μωρό».

Η αστυνομία πήρε καταθέσεις ενώ συντετριμμένη η μητέρα του μωρού δέχθηκε τη βοήθεια ψυχολόγων από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ο 26χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό ενώ νωρίτερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς φέρει κακώσεις στη μέση και στη λεκάνη.