​Άστατο καιρό θα έχουμε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στη Νότια Ελλάδα και το Αιγαίο!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και κατά τόπους στα νότια τμ��ματα δυτικοί ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Στην Αττική

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.