​Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με την δράση του φερόμενου ως παιδεραστή, από το Περιστέρι, ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 13χρονο αγοράκι, στο βαν- γκαρσονιέρα του.

Ο Φίλιππος Λεβέντος φαίνεται πως τουλάχιστον τα τελευταία 7 χρόνια ψάρευε τα θύματα του μέσω των social media. Μόνο στο Facebook φέρεται να είχε τουλάχιστον 22 ψεύτικα προφίλ, μέσω των οποίων γνώριζε ανήλικα παιδιά.

biastis.jpg
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, γονείς τουλάχιστον τριών παιδιών έχουν καταγγείλει στις Αρχές ότι έχουν εντοπίσει στους υπολογιστές τους, ύποπτα μηνύματα του 40χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αν κριθεί απαραίτητο τα παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί το αν ο φερόμενος ως παιδεραστής, έχει ασελγήσει πάνω τους.

biastis1.jpg
Ακόμη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν με σοβαρότητα ακόμη τέσσερις καταγγελίες, ενώ συνολικά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δεχθεί άλλες 40 καταγγελίες γονιών που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους είχαν επικοινωνία με τον «δράκο» του Περιστερίου. Οι γονείς ανακάλυψαν ύποπτα μηνύματα στους υπολογιστές των παιδιών τους και τώρα φοβούνται τι θα αποκαλύψουν οι έρευνες των αστυνομικών.

Πάντως, η ανακρίτρια είναι αποφασισμένη να «ξεψαχνίσει» μέχρι τέλους την φρικιαστική δράση του 40χρονου.