​Σε παραλίγο οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε ένας καυγάς ανάμεσα σε έναν 55χρονο και την πρώην σύζυγο του, το μεσημέρι της Δευτέρας, στη Χαλκίδα.

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ-2.jpg
Εκείνος, ο οποίος φέρεται να είναι εθισμένος στον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια επισκέφτηκε το σπίτι της πρώην συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών του, με σκοπό, σύμφωνα με πληροφορίες, να της ζητήσει λεφτά.

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ-3.jpg
Η 51χρονη, ωστόσο, αρνήθηκε να του τα δώσει και άρχισαν να φωνάζουν… Ο καυγάς βγήκε εκτός ορίων και εκείνος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να την κυνηγάει.

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ-4.jpg
Όταν έφτασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας κατάφερε να την πλησιάσει και άρχισε να την μαχαιρώνει πισώπλατα, ενώ παράλληλα φέρεται να την χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα.

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ-5.jpg
Το μένος του 55χρονου διεκόπη χάρη σε έναν γείτον��, ο οποίος ακούγοντας τα ουρλιαχτά της γυναίκας, του πέταξε μια γλάστρα, αναγκάζοντας τον να τραπεί σε φυγή!

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ-6.jpg
Εκείνη, με συνολικά 4 μαχαιριές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κινδύνου, ενώ ο πρώην σύζυγος της συνελήφθη και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ-7.jpg