Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, η εξαφάνιση του οποίου καλύπτεται από μυστήριο.

Μετά τη χθεσινή κινητοποίηση στον Πειραιά και την Αθήνα που συγκίνησε τη μητέρα του, Μαρία, και οι πολίτες των Ιωαννίνων ρίχνονται στη μάχη για τον εντοπισμό του νεαρού φοιτητή!

«Στην προσπάθεια μας να βρεθεί το δικό μας παιδι, καλούμε όλους να βοηθήσουν στην προσπάθεια να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 ώρα 10:00 πμ έξω από την γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων» αναφέρεται στο νέο γκρουπ με όνομα «Καλούμε τους πολίτες των Ιωαννίνων να βοηθήσουν να βρεθεί ο Βαγγέλης».

bagg.jpg
Ήδη εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να συνδράμουν στις έρευνες, ενώ πολύ πιθανόν ανάλογη πρωτοβουλία να γίνει και πάλι σε Αθήνα και Πειραιά.

Νέα στοιχεία, πάντως, ήρθαν στο φως όσον αφορά τις τελευταίες ώρες του Βαγγέλη στο χώρο της Σχολής πριν εξαφανιστεί…

Φοιτητές της Γαλακτομικής Σχολής είπε ότι γύρω στις δύο παρά τέταρτο που ο Βαγγέλης βγήκε απ’ το δωμάτιο του για να πάει στις εξωτερικές τουαλέτες, άκουσε δυνατές φωνές και στη συνέχεια την πόρτα του δωματίου ν’ ανοίγει και να κλείνει με δύναμη.