​Καλεσμένος στο «Όλα Μπιπ» της Τρίτης, ήταν ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα… Μάλιστα, εξέφρασε και την «αδυναμία» του σε μια κυρία της Βουλής! Σε ποια; Στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία θεωρεί ωραία γυναίκα.

11cd4ab5dce7a6840fd116249aee87c7.jpg
«Μπροστά σε αυτό που είναι διατεθειμένη να κάνει, αυτά τώρα δεν είναι τίποτα. Θα το κάνει Κούγκι το κοριτσάκι. Καθίστε και θα δείτε. Εμένα μου αρέσει και σαν γυναίκα, η προσωπικότητά της. Την είδα και με μαλλί κάτω, μου αρέσει».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα προβλήματα της υγείας του, ενώ είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι συμμετείχε σε αποτυχημένες παραστάσεις!

«Έχω πάθει πολλά με την υγεία μου γι’ αυτό δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι εφτάψυχος. Πέρασα και περνάω πολλές αρρώστιες, πάσχω από όλες. Σε ηλικία 35 με 38 κοιμόμουν 90 κιλά και ξυπνούσα 87 από την αγωνία του προβλήματος, από την αγωνία αν θα ξυπνήσω ζωντανός. Δεν ζούσα. Αν δεν είναι αυτό χαστούκι, τι είναι; Τι είναι χαστούκι; Να μη πάει καλά μια παράσταση; Έχω παίξει σε 25, οι 20 πήγαν χάλια και απλά οι 5 ακούστηκαν».