​Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, κλειστά θα μείνουν σήμερα κάποια σχολεία στην Ανατολική Αττική, στη Δυτική Αττική και στο Βόρειο Τομέα λόγω του παγετού και του χιονιά.

Άλλα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 9 το πρωί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις, δεν θα ανοίξουν τα σχολεία στον Χολαργό, στην Αγία Παρασκευή, στο Μαρούσι, στην Πεντέλη, στα Βριλήσσια, στην Εκάλη, στα Μελίσσια, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Στην Ανατολική Αττική κλειστά θα μείνουν το δημοτικό σχολείο Κουβαρά, το γυμνάσιο Πέτας και το νηπιαγωγείο Κουβαρά, στον δήμο Σαρωνικο��.

Στον δήμο Μαραθώνα κλειστά θα μείνουν το ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, το 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, οι σχολικές μονάδες της Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα και της Τοπικής Ενότητας Γραμματικού.

Τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

Στον δήμο Αχαρνών όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω του Πολιούχου Αγ. Βλασίου. Στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Νταού Πεντέλης.

Κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Ωρωπού.

Στη Δυτική Αττική κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στον δήμο Φυλής. Στον δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία στα Βίλια και στο Κριεκούκι.

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ στις 9

Με μία ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 09:00 αναμένεται να ανοίξουν τα σχολεία στο Νέο Ηράκλειο, τη Νέα Ερυθραία, Κηφισιά και στην Φιλοθέη.

Σε κάθε περίπτωση συστήνεται η ενημέρωση των πολιτών από τους δήμους τους ή από το ίδιο το σχολείο.