​Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα το οποίο συνέβη στην Κέρκυρα την Κυριακή, αποκαλύφθηκε, σοκάροντας την τοπική κοινωνία της περιοχής Γαζάτικα, στο νησί.

Ένας 57χρονος έπνιξε τη μητέρα του και στην συνέχεια πέταξε το πτώμα της, σε ένα φρεάτιο κοντά στο σπίτι τους.Μετά το στυγερό έγκλημα, ο μητροκτόνος πήγε στην αστυνομία, όπου και δήλωσε την εξαφάνιση της άτυχης 75χρονης, προσποιούμενος τον ανήσυχο.

Η αστυνομία, η οποία βρήκε το άψυχο κορμί της, στο φρεάτιο μετά από καταγγελία πολίτη που πήγε να το ελέγξει και βρέθηκε μπροστά σε αυτό το αποκρουστικό θέαμα, απέδωσε αρχικά το θάνατο της σε παθολογικά αίτια, ωστόσο, κατά τη νεκροτομή, βρέθηκαν ενδείξεις βίαιου θανάτου, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει άλλη τροπή.

Ο γιος της κλήθηκε στην Ασφάλεια Κέρκυρας για να δώσει συμπληρωματική εξέταση και τότε ομολόγησε το έγκλημά του, ισχυριζόμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού.