​Από την πρώτη σειρά του θεωρείου της Βουλής παρακολούθησε χθες η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Ακριβώς πίσω της, βρισκόταν η οικογένεια του Αχιλλέα Καραμανλή.

2238562.jpg
Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες, παραβρέθηκε στην ορκωμοσία μαζί με την αδελφή του πρωθυ��ουργού, Ζανέτ, που είναι αρχιτέκτονας, και τον αδελφό του Δημήτρη, οι οποίοι κάθισαν δίπλα της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τους τρεις τους, οι οποίοι εμφανώς χαρούμενοι, παρακολούθησαν την ορκωμοσία από την πρώτη σειρά του θεωρείου.

mpaziana-zanet-5.jpg
Πίσω ακριβώς από τα μέλη της οικογένειας Τσίπρα, καθόταν η οικογένεια του Αχιλλέα Καραμανλή. Συγκεκριμένα, πίσω από την κυρία Μπαζιάνα βρίσκεται η σύζυγος του νεοεκλεγέντος βουλευτή Σερρών Κώστα Α. Καραμανλή, Μιράντα, ενώ δίπλα της από τα αριστερά κάθεται η Φωτεινή Α. Καραμανλή, αδελφή του και από τα αριστερά, η μητέρα του και σύζυγος του Αχιλλέα Καραμανλή, κυρία Νίκη Καραμανλή.

mpaziana-zanet-708.jpg
Οι τρεις γυναίκες από την οικογένεια Καραμανλή έδωσαν συγχαρητήρια στην σύντροφο του πρωθυπουργού για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.