​Συνεχίζονται τα προβλήματα που προξένησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών σε Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία.

Οι δυνατές βροχοπτώσεις, οι κατολισθήσεις και οι χιονοπτώσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διακοπές κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο καθώς και πλημμυρικά φαινόμενα σε γεωργικές εκτάσεις.

Στο Κιλκίς

Εξαιτίας της καθίζησης του οδοστρώματος, διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου - Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου) και στο νομό Καστοριάς, λόγω κατολισθήσεων, στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής, μέσω Κορομηλιάς, από το 11ο έως το 21ο χλμ.

Στην Ροδόπη

Εξαιτίας της υπερχείλισης των υδάτων, έκλεισαν οι διαβάσεις: Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αεροκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκαλώματος, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου.

Στο νομό Τρικάλων

Μεγάλες αγροτικές εκτάσεις έχουν κατακλυστεί από νερά, στα δημοτικά διαμερίσματα Κλοκοτού, Φαρκαδόνας, Πηνειάδας και Κεραμυδίου, εξαιτίας της υπερχείλισης των ποταμών Πηνειού και Ενιπέα.

Στο νομό Καρδίτσας

Από την υπερχείλιση του ποταμού Πετριλιώτη και την καθίζηση της γέφυρας Πετρωτού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, στην επαρχιακή οδό Μουζακίου - Αργιθέας, στο 50ο χλμ.Ακόμα, λόγω υπερχείλισης του παραπόταμου Αυλάκι, καλύφθηκε από τα νερά έκταση 2.500 στρεμμάτων αγροτικής γης, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Μαγούλας Καρδίτσας Μ. Καλύβια Τρικάλων.

Στην Λάρισα

Εξαιτίας αυξημένου όγκου υδάτων του Τιταρήσιου ποταμού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, στο 3ο χλμ, της επαρχιακής οδού Αμπελώνα Δελερίων.