​Όσοι σκοπεύουν να περ��σουν την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου την Κυριακή για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα έχουν έκπτωση.

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής αναμένονται μετακινήσεις ψηφοφόρων στην επαρχία και σε αυτό το πλαίσιο και τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ θα έχουν εκπτώσεις, όπως ανακοινώθηκαν αρμοδίως.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, δίδονται οδηγίες προς τα ΚΤΕΛ για την άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των εφόρων τους, στους τόπους διορισμού τους, καθώς και για 25% έκπτωση επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων στους επιβάτες, το διάστημα από 23 έως 27 Ιανουαρίου.

Επίσης, αναφορικά με την γέφυρα Ρίο-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» θα ισχύσει η 10ωρη εκπτωτική κάρτα «ΜΑΖΙ», για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος οδηγός να περάσει από την γέφυρα και μέσα σε 10 ώρες να επιστρέψει για να ξαναπεράσει πληρώνοντας 13.50 ευρώ συνολικά. Η κανονική τιμή για την διέλευση στην γέφυρα είναι στα 13.20 ευρώ για επιβατικά αυτοκίνητα.
b731xz9ciaa12pe.jpg