Με ρυθμό πολυβόλου συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση με τους νονούς της νύχτας και τους εκβιαστές που εξάρθρωσε η αστυνομία, δίνοντας νέα τροπή και στο θέμα της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκ��ειο τον Νοέμβριο του 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκ των εγκεφάλων της οργάνωσης, βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός εξομολογείται ότι γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία των δύο νεαρών ανδρών.

Ειδικότερα, στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, ο Βλαστός φέρεται να συνομιλεί με συγγενικό του πρόσωπο στις φυλακές Κορυδαλλού, το οποίο τον ρωτά εάν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση.

Ο βαρυποινίτης τονίζει ότι δεν είναι μπλεγμένος στην υπόθεση αλλά επισημαίνει ότι τα κράνη που φορούσαν οι δολοφόνοι για να μην τους αναγνωρίσουν ήταν δικά του!

Παράλληλα, ο Βλαστός φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να σχεδίαζε και την απαγωγή υψηλόβαθμο στελέχους ιδιωτικής τράπεζας, ενώ γίνεται λόγος και για σχέδιο δολοφονίας γνωστού δικηγόρου και πρώην βουλευτή.