Μέσα σε λίγες ώρες ανατράπηκαν τα δεδομένα στη δολοφονία ενός 52χρονου στα Ιωάννινα: η 46χρονη σύζυγός του ομολόγησε πως εκείνη ήταν ο άνθρωπος που του κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός στην κουζίνα, το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα, η σύζυγος ήταν εκείνη που τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λέγοντας ότι τον βρήκε νεκρό όταν επέστρεψε στο σπίτι τους.

Αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η πόρτα του σπιτιού δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ στο διαμέρισμα τα πάντα ��ταν τακτοποιημένα, γεγονός που απέκλεισε το ενδεχόμενο της ληστείας.

Λίγες ώρες αργότερα, το έγκλημα εξιχνιάστηκε. Η 46χρονη έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και στο τέλος ομολόγησε, λέγοντας στους αστυνομικούς πως, τα τελευταία χρόνια, ο 52χρονος είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το epirusgate, η συζυγοκτόνος υποστήριξε πως όταν γύρισε στο σπίτι, γύρω στις 19:00, έγινε καβγάς και, μόλις ο 52χρονος έγινε επιθετικός, εκείνη άρπαξε το μαχαίρι και του το έμπηξε στην καρδιά...