​Σε κολαστήριο ψυχών είχε μετατρέψει ένα κύκλωμα μαστροπών ένα διαμέρισμα, στον Άγιο Παντελεήμονα!

Εκεί, ένας 50χρονος Μολδαβός και 5 συνεργοί του κρατούσαν φυλακισμένες και βίαζαν αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες είχαν έλθει στην χώρα μας με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής!

Η κόλαση που βίωναν οι νεαρές αποκαλύφθηκε, όταν μια 24χρονη κατάφερε να το σκάσει από το διαμέρισμα- κελί! Η 24χρονη Μολδαβή δραπέτευσε από τη «φυλακή» της και αμέσως πήγε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε την σύγχρονη κόλαση που είχε στηθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Στην κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ υποστή��ιξε ότι οι δράστες της είχαν υποσχεθεί ότι θα της έβρισκαν δουλειά στην Ελλάδα ως καθαρίστρια με υψηλή αμοιβή. Αντί για αυτό εκείνοι επειδή η ίδια αρνιόταν πεισματικά να εκπορνευτεί, τον τελευταίο μήνα την βίαζαν μέχρι να λυγίσει!!!

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. άρχι��αν αμέσως και οδήγησαν στη σύλληψη ενός 50χρονου Μολδαβού, ενώ στο σπίτι αποκαλύφθηκε ότι είχαν φυλακίσει τουλάχιστον ακόμα εννιά γυναίκες, τις οποίες βίαζαν και τις εξανάγκαζαν να βγουν στο κλαρί!

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών, ενώ η 24χρονη φιλοξενείται σε ξενώνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπό την παρακολούθηση ψυχολόγων.